ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Blogi nro 18810

Google liitti blogin indeksiinsä pikavauhtia. Nyt on sitten Blogilistan vuoro. Jos olet kirjautuneena Blogilista.fi-palveluun, voi tilata tämän blogin oheisesta linkistä:

Lisää Aiheita-blogi suosikkeihisi!

Paljon on blogeja tullut sen jälkeen, kun aloitin bloggaamisen toukokuussa 2004. Ensimmäinen blogini, Oikealla asialla, sai Blogilistalla numeron 939. Noin vuotta myöhemmin perustettu Lipsanen & Ruso oli järjestyksessä jo 2984. Ja nyt sitten liikutaan jo lähes 19 tuhannessa.

Blogilistan etusivulla blogeja sanotaan olevan reilut 13 tuhatta, joten moni on ehtinyt lopettaa. Ja moni listalla roikkuvistakin on jo ikiunessa (kuten esim. tuo Oikealla asialla, jonka varmaan voisi heittää sieltä jo pois; sillä on tosin vielä hämmästyttävät 19 tilaajaa).

Google löysi blogiin tosiaankin hämmästyttävän nopeasti, lähes heti Datamapin katkoksen päätyttyä. Huomasin jopa, että Lipsanen & Rusoon kirjoittamassani katkoilmoitusmerkinnässä on Googlen indeksissä kirjoitusvirhe, joka ei varmasti ehtinyt olla sivuilla paria minuuttia pidempää.

Olisi ehkä ollut fiksua odottaa blogilistalistautumisen kanssa vielä vähän aikaa. Googlella on paljon datakeskuksia, eivätkä blogini välttämättä ole vielä kaikkiin niistä ehtinyt mukaan. Mutta olin malttamaton.