ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Domnik.net mukana Oindex-vertailussa

Uusi www-sivustojen kävijämääriä vertaileva Oindex-palvelu on julkaissut ensimmäisen listauksensa. Laitoin Domnik.netin sinne heti alusta alkaen mukaan. Sijoitus oli listan puolenvälin tienoilla (22.).

Ilmainen Oindex haastaa maksullisen TNS Metrix -palvelun. Tiedot se kerää sivuilta Google Analytics -seurantakoodin avulla.

Olen käyttänyt Analyticsiä sivuillani jo jonkin aikaa, mutta johtuen sivuston tilkkutäkkimäisestä luonteesta seurantaa ei ole vielä läheskään kaikilla sivuilla. Näitä kun on rakennettu pitkän ajan kuluessa aina vähän erilaisilla systeemeillä. Esimerkiksi tämän blogin kävijät eivät Oindexin tilastoissa vielä näy, vaikka olenkin Analyticsin tänne asentanut. Seurantakoodi on kuitenkin eri kuin muilla sivuilla.

Eli ehkä sijoitus tästä vielä paranee (ainakin suhteessa, jos ei absoluuttisesti), kun lisäilen loputkin sivut seurantaan ja yhdistän mm. tämän blogin kävijät koko seurantaan.

Tärkein syy lisätä sivusto Oindexiin on tietenkin se, että sitä kautta sivut, ainakin toivottavasti, saavat julkisuutta ihan kivassa ja myönteisessä hengessä.

Palvelinlokista Awstats-ohjelmistolla kerätyt kuukausittaiset kävijätilastot ovat sivuillani olleet esillä jo kauan.

Maantieteilijän matkakuvat