ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Pirkka-maitosuklaa, hyvää vai ei?

Pirkka-suklaalevy

Vaimoni Marin mielestä Pirkka-maitosuklaa on jotakuinkin kammottavinta tavaraa, mitä kaupassa suklaan nimellä myydään. Minä taas olen tykästynyt sen makuun ja pidän sitä yhtenä parhaista kaupan omilla merkeistä myytävistä halpissuklaista. Tosin hinnaltaan se alkaa olla jo vähän siinä halpasuklaan ja merkkisuklaan rajoilla.

Pirkka-maitosuklaa valmistetaan Belgiassa, joka on yksi maailman parhaista suklaamaista, jollei peräti paras. Täytyy tosin myöntää, että ei tämä Pirkan tuote mikään sikäläisen suklaavalikoiman kirkkain tähti ole. Mutta siinä on kuitenkin taustalla selvä belgialainen maku, josta joko tykkää tai sitten ei.

Tuotesarjaan kuuluu myös hasselpähkinärusinasuklaa, joka on oikein hyvää sekin. Valkoiseen suklaaseen hasselpähkinät sen sijaan eivät mielestäni sovi. Se olisi todennäköisesti parempaa ilman.

Aikaisemmin K-kaupoissa oli myös sadan gramman Euroshopper-suklaalevyjä, jotka kilpailivat Lidlin suklaan kanssa parhaasta hinta-laatusuhteesta. Mutta ne ovat valitettavasti kadonneet valikoimista.

Kuvan Pirkka-suklaalevystä otin tänään 25.7.2008.

Maantieteilijän matkakuvat