ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Blogilistan pingaus ei toimi

Päivitys: Toimii sittenkin, katso ohjeet.

Blogilista.fi lisäsi alkukesästä toimintoihinsa mahdollisuuden pingaukseen. Pingaamalla blogin voi asettaa ilmoittamaan päivitykset Blogilistalle automaattisesti ilman, että on joko odotettava päivitysautomaatin vierailua tai käytävä erikseen blogin listasivulla tilaamassa päivitys.

Ihmettelin jo tuossa vähän juhannuksen jälkeen sitä, että Blogilistan ohjesivulta oli otettu pingausohjeet pois. Pingaaminen kuitenkin toimi suurimman osan kesää, mutta ei toimi enää. En ole varma, missä vaiheessa pingien vastaanottaminen on otettu pois päältä, mutta ainakaan parin viime päivän aikana se ei ole enää toiminut.

Listan kätköistä -blogissa pingin kohtalosta ei kerrota mitään. Olisi kuitenkin toivottavaa, että toiminto saataisiin mahdollisimman pian taas käyttöön. Pingausmahdollisuuden kun pitäisi olla ihan perusominaisuus nykyaikaisessa blogiseurantapalveluissa, jollainen Blogilistakin kaiketi haluaa olla.

Minua ainakin häiritsee se, että Blogilistalla blogien päivitykset laahaavat usein tunteja myöhässä. Ennen pingausmahdollisuutta kävin aina erikseen tilaamassa päivitykset blogeilleni, ja siihen käytäntöön pitänee nyt taas palata. Siinä on vain se vika, ettei manuaalinen päivittäminen oikein toimi ajastettujen kirjoitusten kanssa. Pingaus toimisi.

Maantieteilijän matkakuvat

Tähän artikkeliin on jätetty yksi kommentti tai paluuviite.

Uusimmat artikkelit

Keskeisimmät aihepiirit

 • Kulttuurit - savolais- ja karibialaisjuttuja, kieliasiaa ym.
 • Kulutus - tavaroita, syömisiä ja ostotottumuksia
 • Kuulumiset - blogin henkilökohtaista-osasto
 • Matkat - matkajuttuja ja reissuvalokuvia
 • Paikat - sijainnilliset merkitystihentymät
 • Uskonto - kristinuskosta, ateisteista, joskus islamistakin
 • Web - blogit, WordPress ja muuta nettijuttua
 • Yhteiskunta - politiikasta ja maailman toimimisesta
 • Ympäristö - valintoja ja ympäristöpähkäilyä
 1. Niko Lipsanen 29.8.2008 klo 1.25:

  Höh. Nyt se sitten taas toimii. Enää ihmetyttää vain se, että miksi tästä mahdollisuudesta ei kerrota Blogilistan ohjesivuilla (katso siis minun kirjoittamani ohjeistus asiaan, jos haluat ottaa toiminnon käyttöön).