ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Kodin Ykkösessä hurja televisiotarjous

Televisioita tarjouksessa

Kaisaniemen Kodin Ykkösessä on nyt hurja televisiotarjous. Siellä on seinällinen erilaisia televisioita ja päällä on iso mainos, jossa kerrotaan:

Kaikki nämä televisiot K-Plussa MasterCard -kortilla 80€/kk

Voihan tietysti olla, että tuota kahdeksaakymppiä pitää maksaa aika monta kuukautta, mutta ei se kyllä kauhean pahalta kuulosta tuollaisesta määrästä televisioita.

Usein kuulee valituksia siitä, kun ruokaa myödään isoissa pakkauksissa. Siinä on yhden ja välillä kahdenkin hengen taloudessa tekemistä, että saa kaiken syötyä (kannattaa hankkia koira). Mutta nyt sitten pitäisi televisioitakin ostaa pari tusinaa kerralla. Eihän sellaista määrää tarvitse edes iso lapsiperhe.

Mainoksen kohderyhmää olisi voinut ehkä vähän hioa. Nyt mainosbanneri on sijoitettu siten, että suurin osa sen näkevistä on todennäköisesti kauppakeskuksen yläkerrassa sijaitsevan Opiskelijakirjaston ja oppimiskeskus Aleksandrian asiakkaita. Mitähän lie markkinointiosaston hepuilla mielessä liikkunut?

Hei opiskelija! Oletko perustamassa hotellia? Osta meiltä sinne televisiot!

Jos minulla olisi tarvetta parille tusinalle televisioita, niin saattaisin vaikka käyttääkin tuon tarjouksen. Mutta kun ei ole sellaisia yhtään ainoata kappaletta eikä tarkoitusta myöskään hankkia, niin väliin jää tämäkin.

Kuvan otin Opiskelijakirjastosta tullessani torstaina 31.7.2008.

Maantieteilijän matkakuvat