ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Blogispotti uudisti ilmeensä

27.8.2008 klo 9.24 | Niko Lipsanen

Kuvakaappaus Blogispotti.fistä

Ahkerasti käyttämäni blogimerkintöjen spottauspalvelu Blogispotti.fi on tänään uusinut ilmeensä ja lisännyt palveluun uusia toimintoja. Hyvältä vaikuttaa. Uuden ulkoasun ohella merkittävimmät uudistukset ovat lähinnä spämmisisältöä vastaan suunnattu kuoppaustoiminto ja mahdollisuus kommentoida niin omia kuin muidenkin tekemiä lisäyksiä. Spottiblogin jutussa uudistuksista kerrotaan tarkemmin.

Pieniä alkukankeuksia uusitussa palvelussa vielä on, mutta niistä päästäneen pian eroon. Esimerkiksi blogimerkintöjen lisääminen painikkeiden avulla blogista käsin ei vielä toimi ihan niin kuin sen pitäisi (jätin tästä tarkemman kommentin Blogispotin puolelle).

Ulkoasussakin on vielä vähän hiomista, koska kaikkia selainvaihtoehtoja ei selvästikään olla vielä testattu. Esimerkiksi Operalla (ainakin Ubuntua käytettäessä) ylänavigaation viimeinen laatikko putoaa toiselle riville, eikä tähän auta sekään, että leventää selainikkunaa (katso kuvakaappaus). Myös blogijutun lisäyksen yhteydessä näytettävät kategoriavaihtoehdot on esitetty sekavan oloisesti (kuvakaappaus jutun lopussa).

Joka tapauksessa, Blogispotti on nyt entistä ehompi. Jos et vielä sitä käytä, niin nyt on syytä ainakin kokeilla.

Yllä kuvakaappaus palvelun etusivusta, alla toinen kategorialuettelosta blogijutun lisäyssivulla.

Kuvakaappaus Blogispotin kategorioista