ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Nyt spottaamaan muidenkin juttuja

5.9.2008 klo 15.04 | Niko Lipsanen

Blogijuttujen tallettamiseen ja nostamiseen tarkoitettu Blogispotti-palvelu näyttää piristyneen ulkoasu-uudistuksen ja uusien toimintojen myötä. Vaikuttaisi siltä, että joitakin uusia spottaajia olisi tullut mukaan, ja juttuja on laajemmin eri aihealueilta kuin ennen. Etenkin muotiblogit näyttävät löytäneen Blogispotin, mutta eivät onneksi ole sitä ainkaan vielä vallanneet.

Jotta Blogispotti olisi entistä hyödyllisempi mielenkiintoisten blogikirjoitusten bongauspaikka, tarvittaisiin käyttäjiä entistä enemmän. Ja aina parempi, jos käyttäjät spottaisivat muitakin kuin omia juttujaan (sillä omien kirjoitusten nostamiseenhan palvelua edelleenkin pääasiassa käytetään; niin olen pääasiassa itsekin tehnyt).

Blogispotti on lisännyt työkalusivulleen uuden spottauskirjanmerkikkeen, jolla blogijuttujen spottaus niistäkin blogeista, joissa Blogispotin painikkeita ei ole, on helppoa. Kokeilin, ja hyvin toimii. Spottasin juttuja neljästä eri blogista, joista yksikään ei siis ole omani. Jään myös seuraamaan muutamaa muuta blogia sillä silmällä, että spottaan vielä niidenkin juttuja, vaikkei juuri nyt mitään spotattavan oloista uusimpien joukossa ollutkaan.

Minkälaisia juttuja sinä haluaisit Blogispotista löytää? Käy spottaamassa niitä. Mikäpä sen parempi tapa johdattaa uusi käyttäjä Blogispottiin kuin käydä spottaamassa jokin tämän kirjoitus? Lisäksi Blogispotin paluuviitteet blogien kommenttisivulla johdattavat muitakin palvelun sivuille.

Tässä siis haaste Blogispotin käyttäjille: Käy spottaamassa ainakin kolme mielestäsi kiinnostavaa juttua joistakin kiinnostavista blogeista, jotka eivät ole omiasi. Ja ota siitä sen jälkeen tapa.

Maantieteilijän matkakuvat