ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Blogin ulkoasua vähän muuteltu

Tein pieniä muutoksia tämän blogin ulkoasuun. Aluksi oli tarkoitus vain vähän siirrellä mainosyksiköitä eri paikkoihin ja muuttaa niiden kokoja, jotta näkisin onko sillä jotain vaikutusta mainosten klikkailun suhteen. Mutta yhdestä asiasta seuraa toinen, ja niinpä lopulta tuli muutettua aika monta muutakin asiaa.

Blogin perusilme on kuitenkin ennallaan: valkoinen pohja, mustaa tekstiä, siniset ja alleviivatut linkit, kaksi palstaa. Eri sivuelementit on lätkitty valkoiselle pohjalle ilman taustavärejä tai rajauksia, mikä saattaa tehdä blogista aavistuksen sekavan näköisen. Mutta ainakin itse pidän blogistani juuri sellaisena.

Isoin muutos blogissa lienee se, että sivupalkin ja samalla koko blogin leveyttä on jonkin verran kasvatettu. Sivupalkkiin on nyt myös ilmestynyt mainos, mutta toisaalta useimmilta sivuilta on nyt yläpalkin mainos poistettu. Blogikirjoituksen ja kommenttien välissä olevan mainoksen kokoa on vähän kasvatettu. Kommenttiosion leveyttä on kasvatettu reilusti, sillä nyt se on kahden palstan levyinen.

Vaihdoin myös kuvien paikkaa blogimerkinnöissä. Aikaisemmin klikattavat pikkukuvat olivat merkintöjen oikeassa laidassa, nyt vasemmassa. Blogin etusivulla pienensin fonttikokoa yhdellä pisteellä ja asettelin kommentti- ja ”Lue koko kirjoitus” -linkit oikeaan reunaan.

Pienenä muutoksena korjasin myös kellonajat suomalaisemmiksi vaihtamalla tuntien ja minuuttien välistä kaksoispisteen tavalliseksi pisteeksi (14:12 > 14.12).

Uutta uljasta kommenttiosastoa saa mielellään käyttää ja kertoa mielipiteensä muutoksista.