ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Aiheita-blogi täyttää kaksi vuotta

Aiheita-blogi täyttää tänään kaksi vuotta.

Kun Lipsanen & Ruso -blogi täytti syksyllä neljä vuotta, uudistin samalla sen ulkoasun. Tarkoitus oli uusia tämänkin blogin kuosia tässä kaksivuotispäivän kunniaksi, mutta siihen uudistus ei ehtinyt. Mutta eipä se ole vuosipäiviin sidottu asia.

Sen verran olen muutoksia maistellut, että olen viimeisiin juttuihin laittanut kuvat koko palstan levyisinä. Se antaa kuitenkin vähän valokuvablogimaisen vaikutelman, joten luultavasti luovun siitä. Joitakin muutoksia on silti lähiviikkoina tulossa. Ainakin sivupalkkia olisi tarkoitus uusia.

Alareunan laskuri lähentelee 83 tuhatta kävijää siinä missä Lipsanen & Rusossa kävijöitä on jo yli 90 tuhatta. Jännitin jokin aika sitten, että kumpikohan rikkoo ensin 100 tuhannen rajan, mutta eipä siinä taida loppujen lopuksi paljon jännittämistä olla. Tässä blogissa kävijämäärät ovat nykyisin lähes kolminkertaiset L&R:ään verrattuna, ja tällä vauhdilla raja rikkoontunee joskus vapun tienoilla. Jos mitään suurempia muutoksia kävijämäärissä ei tapahdu, niin Lipsanen & Rusossa 100 tuhatta tulee täyteen juhannuksen maissa.

Tuo OK Kaunterin virolainen laskuri on tietysti vain viitteellinen, mutta ainakin tässä tapauksessa vertailukelpoinen, koska molemmissa blogeissa on sama. Se muistaa kymmenen viimeistä kävijää, joten joka sivunlatauksella kävijämäärä ei päivity, kuten joissakin ilmaislaskureissa.

Molemmissa blogeissa kävijätilastoja tarkastellaan yksityiskohtaisemmin Google Analyticsin avulla. Sen tuottamasta datasta voi katsoa viikottaisia tiivistelmiä Oindexin kautta (Aiheita, L&R).

Maantieteilijän matkakuvat

Tähän artikkeliin on jätetty yksi kommentti tai paluuviite.

Uusimmat artikkelit

Keskeisimmät aihepiirit

 • Kulttuurit - savolais- ja karibialaisjuttuja, kieliasiaa ym.
 • Kulutus - tavaroita, syömisiä ja ostotottumuksia
 • Kuulumiset - blogin henkilökohtaista-osasto
 • Matkat - matkajuttuja ja reissuvalokuvia
 • Paikat - sijainnilliset merkitystihentymät
 • Uskonto - kristinuskosta, ateisteista, joskus islamistakin
 • Web - blogit, WordPress ja muuta nettijuttua
 • Yhteiskunta - politiikasta ja maailman toimimisesta
 • Ympäristö - valintoja ja ympäristöpähkäilyä
 1. Niko Lipsanen 29.3.2010 klo 4.20:

  Aiheita-blogi näyttää viikonlopun aikana ohittaneen Lipsanen & Ruson kävijämäärissä. Molempien laskuri näyttää yli 94 tuhatta kävijää, mutta täällä luku on nelisensataa isompi.

  Ei siis tarvitse enää jännittää, kumpi rikkoo satatonnisen ensin. Tässä blogissa tahti käy selvästi kovempaa, mikä tietysti johtuu myös tiheämmästä päivitysvälistä.