ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Vasenkätiset leivoshaarukat on nyt arvottu

Vasenkätiset leivoshaarukat

Vasenkätiset leivos- tai kakkuhaarukat, miten niitä halutaankaan kutsua, on nyt arvottu. Niitähän oli palkintona tämän blogin ensimmäisessä kilpailussa, joka päättyi eilen.

Kilpailuviestiin jätettiin määräaikaan mennessä 49 kommenttia. Kun niistä poistaa kaksi omaani ja yhden tuplaosallistumisen, jäi jäljelle 46 osallistujaa. Se oli vähemmän kuin oletin. Artikkelissa kävi useampi sata kävijää, mutta kovin iso osa ei sitten kuitenkaan osallistunut.

Lupasin yhden haarukkapaketin per alkava 30 osallistujaa. Tällä osallistujamäärällä paketteja olisi siten tullut jakoon kaksi. Päätin kuitenkin olla reilu, ja niinpä arvoinkin kolme pakettia.

Onnettarena ja arvonnan epävirallisena valvojana toimi vasenkätinen naapurini Rauno Varis, joka ei itse osallistunut kilpailuun.

Näin arvonta toteutettiin:

Arvonnassa käytettiin Random.org-palvelun etusivulta löytyvää satunnaislukugeneraattoria. Asetin sen antamaan lukuja väliltä 1–49. Nämä luvut vastaavat kilpailuartikkeliin jätettyjen kommenttien numeroita. Mikäli voittonumeroksi olisi osunut jokin kolmesta kilpailusta poissuljetusta kommentista, olisi näiden tilalle arvottu uusi numero.

Varsinaisen arvonnan suoritti epävirallinen valvoja Rauno klikkaamalla hiiren painikkeella Generate-painiketta kolmasti.

Ensimmäinen generaattorin antama numero oli 36, toinen 18 ja kolmas 49.

Näin ollen haarukoiden voittajat ovat nimiä tahi nimimerkkejä marru, Mia ja Samppa käyttäneet osallistujat.

Kaikki palkinnot menivät vasenkätisiksi itsensä kertoneille kilpailijoille. Tämä ei tosin ollut suuren suuri yllätys, sillä oikeakätisiksi tunnustauneita osallistujia oli mukana ylipäänsä kovin vähän.

Seuraavaksi otan yhteyttä voittaneisiin kilpailijoihin lähettämällä sähköpostia heidän antamiinsa sähköpostiosoitteisiin, jotta saan osoitetiedot haarukoiden lähettämistä varten.

Onnea voittajille ja toki muillekin, sillä kaikkihan onnea tarvitsevat!

Kuvassa on kaksi haarukkaa. Voittajat saavat niitä kukin neljän kappaleen paketillisen. Muut voivat halutessaan ostaa niitä edullisesti.

Ei vielä yhtään kommenttia tai paluuviitettä.

Uusimmat artikkelit

Keskeisimmät aihepiirit

  • Kulttuurit - savolais- ja karibialaisjuttuja, kieliasiaa ym.
  • Kulutus - tavaroita, syömisiä ja ostotottumuksia
  • Kuulumiset - blogin henkilökohtaista-osasto
  • Matkat - matkajuttuja ja reissuvalokuvia
  • Paikat - sijainnilliset merkitystihentymät
  • Uskonto - kristinuskosta, ateisteista, joskus islamistakin
  • Web - blogit, WordPress ja muuta nettijuttua
  • Yhteiskunta - politiikasta ja maailman toimimisesta
  • Ympäristö - valintoja ja ympäristöpähkäilyä

Kommentointitoiminto on pois käytöstä.