ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Uusi vegaanisubi kaksi kertaa maistettuna

Subway Vegan Delite

Paastonajan ruokavaliooni on useina vuosina kuulunut Subwayn kasvispihvipatonki, joka on perjantaisin ollut päivän subina. Nyt se on päivitetty uuteen mausteisemmaksi mainostettuun vegaaniversioon Subway Vegan Delite. Mielenkiinnolla testasin.

Minulla on ollut tapana ottaa kasvipihvisubi tulisella kastikkeella, mutta koska tätä mainostettiin mausteisempana versiona – ja jotta voisin paremmin maistaa uuden version maun – pyysin ensimmäisen vegaanisubini makeasipulikastikkeen ja öljyn kera. Se ei kuitenkaan osoittautunut erityisen onnistuneeksi valinnaksi, sillä pihvin maku – vaikka se aiempaa kasvispihviä mausteisempi olikin – oli tunkkainen. Ei voi sanoa, että olisin siitä erityisemmin pitänyt.

Päätin kuitenkin antaa uutuudelle vielä toisenkin mahdollisuuden. Subway-tililleni oli kertynyt pisteitä pitkän patongin edestä, joten päätin käyttää ne toiseen vegaanisubiin. Tässä välissä voisikin vähän kehua Subwayn kanta-asiakasohjelmaa: vaikka en mielestäni ihan kauhean usein subeja käykään syömässä, niin vähän väliä sinne on kertynyt pisteitä pitkän patongin verran. Suosittelen liittymistä, jos nyt edes silloin tällöin tulee Subwayssä käytyä.

Arvelin vegaanisubin paranevan pienellä tulisuudella. Niinpä pyysin toisella kerralla subiini tulisen kastikkeen, öljyn ja etikan. En ollut väärässä: tunkkaisuus peittyi tulisen kastikkeen ja etikan alle. Itse asiassa tällä yhdistelmällä voin sanoa uutuuspatonkia jopa hyvänmakuiseksi. Vähän täyteläisyyttä se olisi silti ehkä kaivannut. Pitänee kokeilla paaston jälkeen lisäpekonilla.

Jos aiempi kasvispihvi vielä pitkäänkin pysyy rinnalla vegaanipihvin vaihtoehtona, niin saattaa kuitenkin olla, että valintani kallistuu edelleen siihen. Paitsi, ettei vanha ole yhtä tunkkaisen makuinen kuin uusi, on se myös täyteläisempi.

Kuvassa Subwayn Vegan Delite -subi kuvattuna Lönnrotinkadun Subwayssa Helsingissä perjantaina 23.2.2018. Myös toisen tulisemmalla kastikkeella täytetyn subin kävin nauttimassa samassa ravintolassa, mutta sillä kertaa en ottanut kuvaa.

Ei vielä yhtään kommenttia tai paluuviitettä. Kirjoita sinä ensimmäinen!

Uusimmat artikkelit

Keskeisimmät aihepiirit

  • Kulttuurit - savolais- ja karibialaisjuttuja, kieliasiaa ym.
  • Kulutus - tavaroita, syömisiä ja ostotottumuksia
  • Kuulumiset - blogin henkilökohtaista-osasto
  • Matkat - matkajuttuja ja reissuvalokuvia
  • Paikat - sijainnilliset merkitystihentymät
  • Uskonto - kristinuskosta, ateisteista, joskus islamistakin
  • Web - blogit, WordPress ja muuta nettijuttua
  • Yhteiskunta - politiikasta ja maailman toimimisesta
  • Ympäristö - valintoja ja ympäristöpähkäilyä

Kirjoita kommentti

 

Kommenttien linkkeihin ei lisätä nofollow-määrettä. Mainosmaiset linkit tai kommentit voidaan kuitenkin poistaa, ja kommenttispämmiin ylipäänsä suhtaudutaan nuivasti.

Trackback: http://aiheet.domnik.net/ai-2018/02/subway-vegan-delite/trackback (?)