ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Haarukoiden tilaussivu

Oheisella lomakkeella voit tilata vasenkätisiä leivoshaarukoita.

4 leivoshaarukkaa
Hinta: 4,50 euroa /paketti
Postikulut: 1,50 euroa /lähetys (kotimaa)

Postikuluja ei veloiteta, jos noudat tilaamasi haarukat kotoani Etelä-Helsingistä (Hernesaarenkadulta). Kirjoita tällöin toimitusosoitteeksi ”nouto”. Hakemisajankohta sovitaan erikseen (voit ehdottaa sopivia päivämääriä ja aikoja).

[contact-form subject=”Aiheita Haarukoiden tilaussivu” to=”sainap@domnik.net”] [contact-field label=”Nimi” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Sähköposti” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Toimitusosoite” type=”text” required=”true” /] [contact-field label=”Postinumero ja postitoimipaikka” type=”text” /] [contact-field label=”Kuinka monta pakettia tilaat?” type=”text” required=”true” /] [contact-field label=”Maksutapa” type=”radio” required=”true” options=”etukäteen siirto tilille,etukäteen PayPalin kautta,käteisellä (jos toimitustapana nouto)” /] [contact-field label=”Muuta tietoa / erityistoivomuksia” type=”textarea” /] [/contact-form]

Vastaan sinulle sähköpostitse ja kerron maksutiedot tai nouto-osoitteen. Lähetän haarukat postitse heti, kun suoritus näkyy joko pankki- tai PayPal-tililläni.