ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Kristillinen ympäristöseminaari

Risti Karibiterritoriossa

Suomessa toimii kansainvälinen kristillinen ympäristöjärjestö, jolla on ainakin kotisivujensa mukaan kovin pitkä nimi ”A Rocha Suomi-Finland, Kristityt luonnon puolesta ry”. En tiedä yhdistyksestä juuri mitään. Toiminnan painopisteenä näkyy olevan luontoretkien järjestäminen sekä perheille suunnattu ympäristökasvatus. Varmaankin ihan hyvää työtä.

A Rocha järjestää syyskuussa myös kristillisen ympäristöseminaarin, jonka sisältö vaikuttaa mielenkiintoiselta. Harmi vaan, että se on minun kannaltani kaukana Turussa. Tuskin siis tulee lähdettyä paikalle, mutta mainostetaan sitä nyt kuitenkin täällä.

Seminaarin teemana on ”Luomakunnalla on toivo!” Tilaisuuden pääpuhujana on pastori Dave Bookless, joka sukunimestään huolimatta on kirjoittanut kirjankin. Seminaarissa paneudutaan ”ympäristönsuojelun teologiseen perustaan” ja järjestetään erilaisia työpajoja.

Seminaari pidetään Turun ruotsinkielisen seurakunnan tiloissa (Aurelia, Aurakatu 18) lauantaina 13.9.2008. Tarkempi ohjelma on A Rocha -järjestön sivuilla.

Valokuvassa oleva risti sijaitsee intiaanien hautausmaalla Dominican Karibiterritoriossa. Otin kuvan 2.12.2007 (kuvan lisenssi).

Maantieteilijän matkakuvat

Tähän artikkeliin on jätetty 2 kommenttia ja/tai paluuviitettä. Liity mukaan keskusteluun!

Uusimmat artikkelit

Keskeisimmät aihepiirit

 • Kulttuurit - savolais- ja karibialaisjuttuja, kieliasiaa ym.
 • Kulutus - tavaroita, syömisiä ja ostotottumuksia
 • Kuulumiset - blogin henkilökohtaista-osasto
 • Matkat - matkajuttuja ja reissuvalokuvia
 • Paikat - sijainnilliset merkitystihentymät
 • Uskonto - kristinuskosta, ateisteista, joskus islamistakin
 • Web - blogit, WordPress ja muuta nettijuttua
 • Yhteiskunta - politiikasta ja maailman toimimisesta
 • Ympäristö - valintoja ja ympäristöpähkäilyä
 1. Annika Parantainen 27.8.2008 klo 11.15:

  Tervehdys! Kokeilin huvikseni mille sivustoille A Rochan seminaarista on tietoa päätynyt, ja tämä sinun sivusi tarjottiin ensimmäisenä vaihtoehtona.

  Vai on Turku liian kaukana Helsingistä – no, ehkäpä ensi vuonna järjestämme vastaavan seminaarin pääkaupunkiseudulla jos vain tarpeeksi käytännön työn tekijöitä löytyy.

  Hyvät sivut sinulla! Itselläni ei varsinaisia mkotisivuja ole, vain koira-aiheinen blogi, mutta ehkäpä se ajaa saman asian..?

  t. Annika P., A Rocha Suomen pj

 2. Niko Lipsanen 29.8.2008 klo 2.13:

  Eihän sinne Turkuun tietysti niin kauan tarvitse junassa tai bussissa istua, mutta on se kuitenkin ylimääräinen efortti niin ajassa, vaivassa kuin rahassakin. Jos ei muuta asiaa sinne päin satu olemaan, niin kyllähän se kynnys lähteä on isompi.

  Mutta toivotaan, että saatte seminaarin aikaiseksi tänne pääkaupunkiseudullekin.

Kirjoita kommentti

Sinun pitää kirjautua sisään kommentoidaksesi.