ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Epäilyttävää naapurustoa

Pornainen

Huomasin kävijätilastoista, että sivustolleni on tultu kohtalaisen usein sangen pahaenteiseltä kuulostavalta Bad Neighborhood -sivustolta.

Linkin takaa löytyy tekstilinkkien tarkastin, jolla voi katsoa, ettei vahingossa linkitä mihinkään kovin epämääräiseen paikkaan. Hakukoneet kun ovat välillä tarkkoja siitä, mihin sivustolta linkitetään. Jos linkkien kohteet ovat kovin spämmähtäviä, niin linkittävää sivua arvellaan samanlaiseksi. Ja sehän tietysti pudottaa sijoituksia hakukoneiden tuloksissa.

Pitihän se kokeilla, mitä tuo sivusto sanoo Domnik.netistä ja Aiheita-blogista. Ja toden totta, olihan sillä huomautettavaa. Jos nyt ei ihan suorastaan huonona, niin kyllä siellä tätä sivustoa ainakin vähän epäilyttävänä naapurustona pidetään.

Onneksi työkalu antaa myös tarkempia perusteita tuomiolle. Syy tämän blogin epäilyttävyyteen on linkki tuonne kuvablogini puolelle juttuun, jonka aiheena on hyvin epäilyttävästi Pornainen. Ties mitä kuvia sieltä löytyykään.

Olisikohan sittenkin pitänyt tehdä se talviretki vaikkapa Kauniaisiin?

Bad Neighborhood -sivustolla kyllä ohjeistetaan, ettei kyseessä ole mikään varsinainen ohje siitä, mihin linkittää ja mihin ei, vaan työkalu, jolla etsiä ongelmakohtia. Joten toivotaan nyt sitten, ettei tuon epäilyttävän kuvagallerian takia kukaan jätä tätä sivustoa linkittämättä.

Luotetaan myös, että hakukoneiden algoritmit ovat aavistuksen kehittyneempiä. Ehkä Google ymmärtää, että kuvat Pornaisten kunnasta eivät esitä mitään sellaista, mitä itse kullekin kyseisen paikkakunnan nimestä tulee mieleen.

Kuvassa on bloggaajan kannalta epäilyttävää naapurustoa Kirveskosken taajamassa Pornaisissa (kuvan lisenssi).

Ei vielä yhtään kommenttia tai paluuviitettä.

Uusimmat artikkelit

Keskeisimmät aihepiirit

  • Kulttuurit - savolais- ja karibialaisjuttuja, kieliasiaa ym.
  • Kulutus - tavaroita, syömisiä ja ostotottumuksia
  • Kuulumiset - blogin henkilökohtaista-osasto
  • Matkat - matkajuttuja ja reissuvalokuvia
  • Paikat - sijainnilliset merkitystihentymät
  • Uskonto - kristinuskosta, ateisteista, joskus islamistakin
  • Web - blogit, WordPress ja muuta nettijuttua
  • Yhteiskunta - politiikasta ja maailman toimimisesta
  • Ympäristö - valintoja ja ympäristöpähkäilyä

Kommentointitoiminto on pois käytöstä.