ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Yle-boikotti

Yle boikottiin!

Yle-maksu oli viimeinen pisara. On aika laittaa Yle boikottiin.

Poistin juuri Ylen uutisotsikot Ampparit-tililtäni. Asetin myös selaimeeni eston yle.fi-sivuille, etten päädy niille edes vahingossa. Televisiota minulla ei onneksi edes ole ja radiotakin kuuntelen sen verran vähän, että niiden suhteen ei tule ongelmia.

Liity sinäkin Yle-boikottiin ja pyydä myös kaverisi mukaan. Liity edes päiväksi tai vaikka viikoksi. Jos voit liittyä siksi aikaa, kunnes ajatus tuosta ns. mediamaksusta saadaan haudattua, niin aina parempi.

Yle tekee paljon laadukasta ja tarpeellista sisältöä, mistä esimerkeiksi käyvät Elävä arkisto ja Areena. Ei uutisissakaan pääsääntöisesti mitään vikaa ole, mutta niitä voi seurata monesta muustakin lähteestä. Yle ei kuitenkaan ole niin korvaamaton kuin se luulee olevansa.

Tämän boikotin tarkoituksena ei ole väittää, että Ylen tarjonta olisi laadutonta. Tarkoituksena on osoittaa, että Yle on mennyt röyhkeydessään aivan liian pitkälle.

Voi olla vaikea välttää kaikki Ylen tarjonta, kun uutisia näytetään nykyään kauppakeskusten mainostauluillakin. Mutta vaikka kaikkea ei voisikaan välttää, niin aina voi tehdä parhaansa.

Muista myös kertoa muille, että olet mukana boikotissa. Voit tehdä sen esimerkiksi liittymällä perustamaani Yle-boikottiryhmään Facebookissa.