ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Clas Ohlsonin takuu toimii

Clas Ohlson

Keittolevy hajosi taas jokin aika sitten. Hetken aikaa pärjäilimme mikroaaltouunilla ja vedenkeittimellä pähkäillen samalla kunnollisemman lieden hankkimista. Tilaa ei vain ole liikaa eikä useimpien liesien tarvitsemaa voimavirtakytköstäkään asunnossa ole. Ja kun keittolevyn kahden vuoden takuukin oli vielä voimassa, niin päätimme käydä hankkimassa hajonneen tilalle uuden samanlaisen.

Tämä olikin jo kolmas Clas Ohlsonin Coline-keittolevy, mutta maksettu ei olla kuin ensimmäisestä. Se kesti nelisen kuukautta, ja tämä toinen puoli vuotta. Tällä vauhdilla ehditään se vielä takuuaikana ainakin kerran vaihtamaan.

Vaihto meni oikein hyvin. Kampin Clas Ohlsonissa myyjä ensin tarkasti, että levy tosiaankaan ei toiminut ja kysäisi, että ei kai sitä muuhun kuin ruoanlaittoon ole käytetty. Ruokaa sillä vain on tehty, ja niinpä hän haki hyllystä uuden tilalle. Olisi ilmeisesti vaihtoehtoisesti antanut rahat takaisin – tai siltä se ainakin kuulosti, kun hän kysyi, haluanko uuden levyn tilalle.

Eihän tuossa sinänsä mitään kummallista ole, eikä minulla useimmiten ole ollut takuiden kanssa ongelmia muissakaan liikkeissä. Ei tässä Clas Ohlsonin toiminnassakaan mitään erityiskehujen arvoista sinänsä ole, mutta on se välillä kiva antaa palautetta siitäkin, että asiat hoituvat niin kuin pitääkin.

Tai en minä suoraa palautetta antanut, mutta eiköhän se täältä bloginkin kautta ajastaan mene perille. Kai vähän joka firmassa nykyään seurataan, mitä niistä netissä kirjoitellaan.

Arvelin myyjälle, ettei kyseistä keittolevyä varmaankaan ole ajateltu päivittäiskäyttöön. Jos sitä jossakin mökillä silloin tällöin käyttää, niin varmaan kestää tuon takuuajan. Mutta eipä käyttöohjeissa tai hyllynreunassa toisaalta sanottu mitään sellaista, että se olisi ollut vain tilapäiskäyttöä varten. Kyllä sen silloin pitää kestää säännöllistäkin ruoanlaittoa.

Eipä tämä meidän keittolevyostos taida Clasulle kovin hyvää bisnestä olla. Mutta ehkä muutama tällainen tehokäyttäjä menee siinä välissä, jos suurimmalla osalla levy kestää takuuajan hajoamatta.

Oheisen kuvan Kampin Clas Ohlsonista otin 3.9.2009 (kuvan lisenssi).

Ei vielä yhtään kommenttia tai paluuviitettä.

Uusimmat artikkelit

Keskeisimmät aihepiirit

  • Kulttuurit - savolais- ja karibialaisjuttuja, kieliasiaa ym.
  • Kulutus - tavaroita, syömisiä ja ostotottumuksia
  • Kuulumiset - blogin henkilökohtaista-osasto
  • Matkat - matkajuttuja ja reissuvalokuvia
  • Paikat - sijainnilliset merkitystihentymät
  • Uskonto - kristinuskosta, ateisteista, joskus islamistakin
  • Web - blogit, WordPress ja muuta nettijuttua
  • Yhteiskunta - politiikasta ja maailman toimimisesta
  • Ympäristö - valintoja ja ympäristöpähkäilyä

Kommentointitoiminto on pois käytöstä.