ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Cornetto-jäätelöt: pistaasi-suklaa ja sitruuna

29.4.2011 klo 17.38 | Niko Lipsanen

Cornetto-jäätelötötteröt

Paasto päättyi pääsiäiseen ja aurinkokin on paistellut. Siinäpä parikin hyvää syytä ostaa jäätelöä.

GB Glacen (Unilever) Cornetto-jäätelöt eivät ole koskaan olleet varsinaisia suosikkejani. Huomasin kuitenkin S-marketin pakastealtaassa pistaasi-suklaatötterön, mikä herätti mielenkiintoni.

En itse asiassa yleensä erityisemmin pidä pistaasijäätelöstä, koska siinä on vähän marsipaanimainen maku. Halusin kuitenkin kokeilla, toimisiko maku yhdessä suklaajäätelön kanssa. Ja toimihan se.

Suklaa antaa pistaasijäätelölle jämäkkyyttä. Vaikka tötterö ei suosikkieni joukkoon noussutkaan, niin mielestäni pistaasi-suklaajäätelö on huomattavasti parempaa kuin pistaasijäätelö ilman suklaata.

Kun Cornetton makuun pääsin, niin ostin sitten toisenkin. Toisesta S-marketista löytyi sitruunajäätelöä. Siinä oli päällä kermaa ja raikasta sitruunasorbettia. Se oli ehkä vähän turhankin raikasta, koska päivä ei aurinkoisuudestaan huolimatta ollut erityisen lämmin. Hyvää kuitenkin.

Vähän alempana sorbetti vaihtui sitruunajäätelöksi. Siitä tuli mieleeni sitruunavanukkaan maku, jota sai joskus lapsena.

Kummatkaan Cornetto-tötteröt eivät siis olleet lainkaan hassumpia. Tuo sitruunaversio pitää kuitenkin testata vielä uudestaan jonakin kuumana kesäpäivänä. Silloin se päässee paremmin oikeuksiinsa.

Kuvassa ovat Cornetton pistaasi-suklaa- ja sitruunajäätelötötteröt. Otin kuvat 26. ja 27.4.2011.

Maantieteilijän matkakuvat