ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Rivo makeinen Haribo-karkkipussissa

Rivo Haribo-karkki

Ostin Haribon Stjerne Mix -makeispussin Viking Mariellan tax free -myymälästä jokin aika sitten. Laivan hytissä karkkeja syödessäni huomio kiinnittyi erikoisen muotoiseen makeiseen. Ainakin minusta tuo oheisessa kuvassa näkyvä makeinen muistuttaa kovasti miehen sukuelintä.

Varsin erikoinen aihe karkin muodoksi Haribolla. Ei ehkä ensimmäisenä tule mieleen asiasta, joka kuuluisi lapsen suuhun. Tai kuten Haribo karkkipussin päällä kertoo (ks. kuva alempana): ”Kids and grown-ups love it so.” Eli aikuisetkin tykkää.

Karkkipussin päällä on rivi kuva-aiheita, joiden mukaan muotoiltuja karkkeja pussista löytyikin. Penistä ei sentään siihen ole piirretty. Eniten se muistuttaa kuvarivin vihreää tuttia, mutta on vähän liian kaukana siitäkin ollakseen vain vahingossa siitä toisennäköiseksi epämuodostunut.

Pussin lähempi tarkastelu osoitti, että sisällä oli muitakin kuvioita, joita ei ollut kuvattu pussin päälle. Nämä olivat erilaisia työkaluja. En enää muista, mitä kaikkea siellä oli, mutta ainakin sahoja. Eivätpä nekään ole sellaisia aiheita, jotka kuuluisivat lasten tai erityisemmin aikuistenkaan suuhun, mutta vähän eri mielessä kuitenkin.

Tässä Haribon peniskarkissa lienee kyse epämuodostuneesta saksikuviosta. Se selittää myös sen, miksi kivespusseilta näyttävät osat ovat kummasti lommoilla.

Vaikka juttu tietysti vähän vesittyy asian oikean laidan selvitessä, niin on tuo silti aika hauska tapaus. En usko, että tarvitsee mitenkään erityisen likaisen mielikuvituksen nähdäkseen kuvan karkissa ensi silmäyksellä jotakin muuta kuin sakset.

Jos tämä olisi tapahtunut Yhdysvalloissa, olisin varmasti voinut hakea Haribolta miljoonakorvauksia kokemastani järkytyksestä.

Haribo Stjerne Mix

Osin läpikuultavan makeisen kuvaaminen ei ollut erityisen helppoa. Laivan hytissä ottamistani kuvista ei tullut mitään. Kotona luonnonvalossakin ensimmäinen yritys meni pieleen, sillä voimakas auringonvalo paistoi osin karkin läpi, mutta jätti kuitenkin samalla varjon. Tältä kuvauskerralta (1.2.2012) on kuitenkin oheisista kuvista alempi (se, jossa on karkkipussikin osin mukana). Ylempi kuva on otettu pilvisenä päivänä 3.2.2012.

Tähän artikkeliin on jätetty yksi kommentti tai paluuviite.

Uusimmat artikkelit

Keskeisimmät aihepiirit

 • Kulttuurit - savolais- ja karibialaisjuttuja, kieliasiaa ym.
 • Kulutus - tavaroita, syömisiä ja ostotottumuksia
 • Kuulumiset - blogin henkilökohtaista-osasto
 • Matkat - matkajuttuja ja reissuvalokuvia
 • Paikat - sijainnilliset merkitystihentymät
 • Uskonto - kristinuskosta, ateisteista, joskus islamistakin
 • Web - blogit, WordPress ja muuta nettijuttua
 • Yhteiskunta - politiikasta ja maailman toimimisesta
 • Ympäristö - valintoja ja ympäristöpähkäilyä
 1. Tyhmä? 4.5.2012 klo 19.31:

  Jos et tienny nii toi karkki esittää saksia -.-