ETUSIVU AIHEPIIRIT ARKISTO BLOGIN ESITTELY TILAA!

Blogi paikoista, tavaroista, uskomisista, syömisistä, webistä ja muustakin

AIHEET

Vasenkätisten päivän kilpailu 2012

Vasenkätisten päivä on taas ensi kuussa, tarkemmin maanantaina 13. elokuuta 2012. Sen kunniaksi laitan nyt hyvissä ajoin pystyyn kilpailun, joka onkin ensimmäinen laatuaan tässä blogissa.

Palkintona kilpailussa on vasenkätisiä leivoshaarukoita (ks. kuva alla). Arvon jokaista alkavaa 50 30 kilpailuun osallistujaa kohti yhden paketillisen haarukoita, kuitenkin enintään viisi kuusi pakettia. Yhdessä paketissa on neljä haarukkaa. Palkinto lähetetään postitse voittajan antamaan osoitteeseen Suomessa.

Osallistua voi vasenkätisten päivään asti. Kilpailu päättyy maanantaina 13.8.2012 klo 23.59 Suomen aikaa. Arvonta suoritetaan myöhemmin samalla viikolla. Vain yksi osallistuminen per henkilö (sähköpostiosoite) otetaan huomioon. Myös oikeakätiset saavat osallistua.

Osallistumien tapahtuu yksinkertaisesti jättämällä kommentti tähän blogimerkintään. Voit kertoa samalla, oletko vasen- vai oikeakätinen vaiko peräti molempikätinen tai täysin kädetön. Voit käyttää joko omaa nimeäsi tai nimimerkkiä – olennaista on, että sinut tavoittaa antamastasi sähköpostiosoitteesta (ei näy julkisesti).

Älä anna postiosoitettasi tässä yhteydessä. Kysyn sen vasta sitten, jos voitat. Annettuja yhteystietoja (sähköpostiosoite) ei käytetä muuhun kuin voittajien tavoittamiseen.

Kotisivun tai blogin osoitteen voit antaa, jos sinulla sellainen on ja haluat sen julkisesti näkyviin. Mainoslinkkeihin suhtaudutaan tavanomaisen nuivasti, joten älä kuitenkaan jätä hakusanakohdennettuja linkkejä tai muuten spämmimäistä sisältöä kommentteihin, tai saatat päätyä diskatuksi (ja kommenttisi poistetuksi). Kilpailun järjestäjä (eli tämän blogin kirjoittaja) katsoo oikeudekseen poistaa asiattomat tai mainosmaiset kommentit kilpailusta.

Paluuviitteitä (trackback) ei lasketa osallistumisiksi, mutta toki niitäkin tähän merkintään saa jättää.

Jos et malta odottaa kilpailun päättymistä, voi leivoshaarukoita myös ostaa vastikään alennettuun 4,50 euron hintaan per neljän haarukan paketti. Vasenkätiset haarukat ovat hauska tapaa muistaa vasenkätistä ystävää tai sukulaista vasenkätisten päivänä 13.8. tai muuna merkkipäivänä!

Onnea kilpailuun!

Vasenkätiset leivoshaarukat

Kuvassa on kaksi vasenkätistä leivoshaarukkaa (samanlaisia kuin palkintona olevat). Kukin voittaja saa niitä neljän haarukan paketillisen.